Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
29°C

O sibiancă a deschis singurul club destinat petrecerilor pentru adolescenți din orașul nostru, Kaya Private Party

O sibiancă a deschis singurul club destinat petrecerilor pentru adolescenți din orașul nostru, Kaya Private Party

Kaya Private Party, singurul club de petreceri destinat adolescenților din orașul nostru aduce la Sibiu un concept nou, care pune pe primul loc siguranța acestora și dorința de a crea pentru ei un loc diferit de restaurantele sau cluburile din oraș, în care să se distreze împreună cu prietenii lor. Principiul după care funcționează acest club este unul simplu: părinții care doresc să-i știe pe adolescenți în siguranță închiriază spațiul care vine la pachet cu DJ-ul, iar ei urmează să aducă mâncarea și băutura de oriunde doresc.

Clubul situat pe strada Nicole Iorga (Complex Cedonia, la etaj) este deschis de trei săptămâni, iar inițiativa de a crea acest spațiu aparține sibiencei Carmen Bădilă.

De la o nevoie, la o afacere

În luna martie Carmen căuta un loc în care fiica ei Lorena, care împlinea vârsta de 15 ani, să poată să-și organizeze ziua de naștere împreună cu prietenii ei. Și-a dat seama că varianta unei cabane nu ar fi avantajoasă din punct de vedere financiar, iar un restaurant este un loc destul de rigid pentru un adolescent care are energie și vrea să se simtă bine împreună cu amicii săi. De aici și până a inaugura Kaya Private Party a fost doar un pas. 

„În martie căutam un loc în care să-i țin ziua fiicei mele care împlinea 15 ani și nu aveam unde. Am găsit câteva cabane care aveau prețuri ridicate și nu aveau suficiente camere. La restaurante este destul de dificil pentru că, de multe ori, copiii se plictisesc să nu aibă nicio activitate și să stea cu farfuria în față și cu telefonul în mână. Așa mi-a venit ideea să căutăm un astfel de spațiu care să ne ajute. Numele a fost simplu de ales. Kaya este porecla mea din copilărie, așa-mi spun familia, prietenii vechi și apropiații”, spune Carmen despre ideea de a crea acest spațiu special pentru adolescenți.

Petreceri pentru adolescenți, petreceri cu tematică și distracție fără griji

Capacitatea spațiului este între 20 și 130 de persoane, dar cei mai mulți doritori preferă petrecerile mai mici, cu 40-60 de persoane. Conceptul este unul cât se poate simplu. Spațiul care se închiriază vine la pachet cu DJ-ul, iar mâncarea și băutura sunt aduse de părinți, în funcție de preferințe. De asemenea, cei care petrec la Kaya nu vor avea grija curățeniei întrucât aceasta intră în pachetul propus.

„Tocmai ca să nu aibă grija copiilor, părinții vor ști exact de dinainte ceea ce consumă. Mergând pe același principiu, ca să îi lăsăm să se distreze în voie, ne-am dorit ca măcar un adult (DJ-ul) să fie lângă ei pe timpul petrecerii”, detaliază Carmen.

Pe lângă petrecerile destinate adolescenților, la Kaya se mai pot organiza și evenimente precum after party, after weeding, petreceri tematice sau chiar botezuri. Dacă vă întrebați cât costă închirierea localului, răspunsul este 1.200 de lei.

„Acesta este prețul standard, dar desigur că în funcție de preferințe și de amploarea evenimentului prețul crește. De exemplu, pentru cine nu dorește să se aglomereze cu comandarea mâncării, noi putem colabora cu diferite firme de catering și le putem aduce ceea ce au nevoie. De asemenea, dacă au preferințe cu privire la decor sau își doresc cabină foto, noi vom îndeplini toate aceste cerințe”, mai spune Carmen.

Vrea să-i învețe pe copii ce înseamnă un business

Carmen își dorește să se ocupe de această mică afacere până când Răzvan, băiatul ei, va împlini vârsta de 18 ani, adică peste un an. Vrea să le ofere celor doi copii ai săi un model de business, o modalitate prin care ei să învețe cum se gestionează o afacere și acesta este, spune ea, punctul de pornire.

„Mi-aș dori ca cei doi copii ai mei să administreze acest local și să reușească și ei să-și facă cumva mica lor afacere. Să vadă cum se gestionează banii și întreaga afacere. I-am învățat contabilitate primară și vreau să îi învăț și să facă și business, sunt receptivi, sunt deschiși la discuții și mă ajută ori de câte ori este nevoie”, povestește Carmen.

Dacă doriți să închiriați spațiul, mai multe puteți afla pe pagina de Facebook Kaya Private Party sau la numărul de telefon 0742.034.247.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Patrutiu Maria

Acum 1 lună

Super idee!!!Succes!!!
Raspunde

Zfggzf

Acum 1 lună

altfel spus reintoarcerea la vechile chefuri de dupa revolutie intr-un spatiu inchiriat (nu acasa cum era atunci) cu muzica, macare si distractie. buna initiativa....
Raspunde

Adi Mutu

Acum 1 lună

Asadar aviz distribuitorilor.... se inchireaza spatiul si mancare si bautura .... prafurile si iarba se livreaza direct intr-un spatiu special destinat :) :) :)
Raspunde

Cristi

Acum 1 lună

Apoi tot cât o cabană costă....
Raspunde

Balcu

Acum 1 lună

Aviz de la ISU avem? Sa nu ne trezim cu un nou COLECTIV!!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus