Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
25°C

Percheziţii în Sibiu, Bucureşti și alte 8 județe într-un dosar privind reciclarea deşeurilor. Prejudiciul este de 4,7 milioane lei

Percheziţii în Sibiu, Bucureşti și alte 8 județe într-un dosar privind reciclarea deşeurilor. Prejudiciul este de 4,7 milioane lei

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj efectuează, miercuri, 27 de percheziţii domiciliare în Sibiu, București și alte 8 judeţe într-un dosar privind colectarea şi reciclarea deşeurilor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 4,7 milioane lei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Gorj remis Agerpres, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, efectuează 27 de percheziţii domiciliare, în judeţele Gorj, Giurgiu, Timiş, Alba, Suceava, Neamţ, Iaşi, Olt, Dolj, Sibiu şi municipiul Bucureşti, în vederea documentării activităţii infracţionale a unor agenţi economici şi persoane fizice, care desfăşoară activităţi de colectare şi reciclare de deşeuri.

"Percheziţiile se derulează la sediile şi punctele de lucru ale mai multor agenţi economici, precum şi la domiciliile unor persoane fizice, care, începând cu anul 2017 şi până în prezent, ar fi dezvoltat un sistem de fraudare şi inducere în eroare a operatorilor implicaţi în mecanismul de transfer al responsabilităţii stabilite în sarcina producătorilor de deşeuri din ambalaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.700.000 de lei", au informat reprezentanţii IPJ Gorj. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Degeaba daca nu elimina ,,cartitele" din MAI, SRI, PG, Justitie si CCR. Mircea fa-te ca lucrezi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus