Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Baia Populară a mărit capacitatea și păstrează accesul pe bază de rezervări: ”asigură un confort sporit sibienilor”

Baia Populară a mărit capacitatea și păstrează accesul pe bază de rezervări: ”asigură un confort sporit sibienilor”

Redeschisă de aproape un an, dar cu un sistem de rezervări pentru a respecta restricțiile din pandemie, Baia Populară și-a extins capacitatea, menținând accesul în special pe bază de rezervare. Reprezentanții instituției arată că astfel sunt evitate aglomerațiile.

”Am crescut numărul de locuri la capacitatea maximă și am decis să păstrăm sistemul de programări. Acest sistem asigură un confort sporit, o atmosferă mai liniștită și relaxantă pentru cei care vin la Baia Populară. În plus, cu acest sistem avem clienți pe tot parcursul zilei. Înainte, când nu exista acest sistem, era un număr mare de clienți în special dimineața și seara. Acum, fluxul de clienți este gestionat într-un mod constant pe tot parcursul zilei”, arată Ioana Dăncăneț, directoarea Băii Populare Sibiu, instituție din subordinea administrației locale.

Programările pentru facilitățile Băii Populare se pot face atât on-line, cât și cu ajutorul personalului de la ghișeu, iar în cazul în care sunt locuri disponibile, accesul poate fi făcut și pe loc.

La bazin, capacitatea maximă este de 30 de persoane (interval orar de câte o oră și jumătate), la saună – 18 persoane (interval orar de câte trei ore și jumătate), la sala de fitness – câte 18 persoane (interval orar de câte patru ore), ședințele de masaj de relaxare și terapeutic fiind disponibile câte unei persoane pentru intervale de câte două ore.

Din această săptămână a fost deschis și accesul pe terasa de la etaj, unde sunt amplasate șezlonguri pentru băi de soare. ”Cea mai solicitată facilitate rămâne bazinul, când uneori avem rezervări realizate și cu două săptămâni înainte pe aproape toate intervalele orare. Avem cursuri de înot și de aqua-gym pentru cei mici”, mai arată Ioana Dăncăneț.

În perioada următoare este programată și lansarea procedurilor pentru închirierea spațiului pentru cafenea, spațiu care nu a fost închiriat până acum din cauza restricțiilor din pandemie.

În urma unui proiect de trei milioane de euro, început din 2018, Baia Populară este – cel mai probabil – cea mai de succes investiție de reabilitare și modernizare a administrației locale din ultimii mulți ani, raportat la dimensiunile pe care le are. Ridicată în 1904, fiind o copie fidelă a unei facilități similare din München, Baia Populară a beneficiat de o reabilitare gestionată de fostul arhitect șef al Sibiului, Guttmann Szabolcs, și executată de sătmărenii de la Euras SRL. În toamna anului trecut, proiectul a fost premiat la Bienala de Arhitectură Transilvania, în derulare fiind și procedurile de clasare a clădirii drept monument istoric.

Citește și FOTO - Am fost la redeschiderea Băii Neptun. Cinci lucruri care mi-au plăcut

Sursa foto: Primăria Sibiu

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Popa

Acum 1 lună

Si? Aveti clienti? Aveti?
Raspunde

Arata excelent!

Acum 1 lună

(cel putin in poze) Spatios, curat, aerisit. Iar preturile afisate pe pagina web mi se par rezonabile.
Raspunde

Rosu

Acum 1 lună

"Ridicată în 1940" este p prostie.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus