Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
16°C

Luca Toni, Sebastien Frey şi Dario Dainelli au confirmat participarea la meciul de retragere al lui Mutu

Luca Toni, Sebastien Frey şi Dario Dainelli au confirmat participarea la meciul de retragere al lui Mutu

Luca Toni, Sebastien Frey şi Dario Dainelli au confirmat că vor fi prezenţi la meciul de retragere al fostului mare fotbalist român Adrian Mutu, alături de care au jucat la Fiorentina, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de organizatorii Sports Festival.

Cei trei mari jucători, cu peste 1.000 de apariţii în Serie A (adunate), au răspuns pozitiv invitaţiei şi au anunţat că vor veni în România pentru a intra din nou pe terenul de fotbal.

''Abia aştept să vă văd în 12 iunie 2022 la Sports Festival. Eu o să fiu acolo, alături de bunul meu prieten Adrian Mutu, Il Fenomeno, pentru a participa la meciul său de retragere. Abia aştept să vă văd. Vă îmbrăţişez'', a declarat fostul atacant italian Luca Toni.

La rândul său fostul portar francez Sebastien Frey a confirmat prezenţa: ''Vreau să vă spun că ne vedem în 12 iunie la Cluj, la Sports Festival. Va fi meciul bunului meu prieten Adrian Mutu. Să veniţi în număr cât mai mare pe stadion. Vor fi multe surprize şi mulţi campioni.''

Fostul fundaşi Dario Dainelli le-a dat şi el întâlnire iubitorilor sportului la Cluj-Napoca: ''Vă aştept în 12 iunie la Sports Festival să luăm parte cu toţii la meciul prietenului meu Adrian Mutu, Il Fenomeno. Vă aştept!''

În echipa României, care va întâlni o selecţionată internaţională, s-au mai înscris Daniel Niculae, Marius Niculae, Ionel Ganea, Giani Kiriţă şi Ciprian Marica.

''Vă aştept la retragerea prietenului meu, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României, Adi Mutu. Vă aşteptăm pe toţi, în număr cât mai mare, la stadion, ca să facem o petrecere frumoasă şi un meci memorabil!'', a transmis fostul atacant Daniel Niculae, acum preşedintele clubului FC Rapid.

Fostul atacant dinamovist Marius Niculae s-a arătat şi el nerăbdător: ''De-abia aştept să ne vedem pe data de 12 iunie la Sports Festival, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu de la Cluj. Eu deja am început pregătirile şi sper să fiu în cea mai bună formă, să pot face faţă la acest meci.''

Un alt fost atacant al echipei naţionale, Ionel Ganea, a transmis: ''Mulţumesc lui Adrian pentru invitaţie. A fost o plăcere şi o onoare să jucăm împreună la Echipa Naţională. Pe 12 voi fi prezent!''

Fostul jucător dinamovist Giani Kiriţă a confirmat că va fi prezent la Cluj-Napoca: ''Pe data de 12 iunie voi fi prezent la meciul de retragere al bunului meu prieten Adrian Mutu. Pe Cluj Arena, spectacolul va fi 100% garantat.''

Nici fostul atacant Ciprian Marica nu va rata acest eveniment: ''Pe 12 iunie vin să joc alături de Adrian Mutu, la meciul lui de retragere din cadrul Sports Festival de la Cluj. Ne vedem acolo!''

Au mai confirmat prezenţa în naţionala României foşti mari jucători precum Gheorghe Hagi, Dorin Goian, Adrian Iencsi sau Cosmin Contra.

În selecţionata mondială vor mai juca Tomas Ujfalusi, Fabio Cannavaro, Paolo Cannavaro, Claude Makelele, fiind aşteptat şi Alessandro del Piero.

Meciului de retragere al lui Adrian Mutu va avea loc în 12 iunie, pe Cluj Arena, în cadrul celei de-a treia ediţii Sports Festival. Fostul număr 10 al naţionalei României va juca împreună cu foşti coechipieri şi prieteni din România şi din străinătate. Biletele la meciul de fotbal pot fi achiziţionate de pe site-ul entertix.ro.

foto Adrian Mutu/facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus