Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Cadouri creștine pentru cei dragi

Cadouri creștine pentru cei dragi

Religia are un loc bine păstrat în orice familie creștină deoarece creează o legătură specială în relația părinți - copii. În România sunt foarte multe familii care respectă cu sfințenie datinile celor mai în vârstă și aleg să învețe noua generație cum să se comporte în societate în funcție de valorile creștine.

Se apropie ziua unei persoane dragi din familie și nu știi ce cadouri creștine să alegi? Îți oferim câteva idei bune cu care nu vei da greș!

Prima opțiune pentru astfel de ocazii este să dăruiești o icoană. Acest obiect sfânt are o însemnătate mare pentru creștinii ortodocși și catolici din țara noastră. Icoana este legătura spirituală dintre om și Dumnezeu, iar acest dar va oferi pace și liniște celui care o primește.

De asemenea, pentru creștinii ortodocși este foarte importantă Sfânta Treime, adică cele 3 Persoane care împărtășesc aceeași substanță sau natură: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Poți dărui icoane Sfânta Treime care să le protejeze celor dragi casa de spiritele rele, de certuri și alte evenimente nefericite.

De asemenea, un alt cadou pentru apropiații noștri creștini ar fi Biblia. Cartea sfântă, așa cum mai este numită, reprezintă o culegere de texte sacre alcătuită din două mari părți - Vechiul Testament și Noul Testament. Biblia înseamnă o îmbinare între istoria credinței și învățăturile care provin din acesta. Dacă știi că apropiații tăi nu au această carte în casă, atunci o poți achiziționa pentru a le fi oferită cadou. 

Desigur, nu doar Biblia sau icoana poate fi un cadou ideal pentru persoanele creștine. Mai poți opta pentru ceasuri cu versete, căni inscripționate cu mesaje din Biblie sau rugăciuni, tablouri creștine, diverse obiecte de decor, diplome cu un mesaj special pentru familie, dar și rame foto pictate cu simboluri creștine.

În cazul în care dispui de un buget mai generos, poți cumpăra și cadouri de lux. Pe ClassGifts.ro găsești o serie de icoane de argint pe care le poți oferi în dar: icoane cu Maica Domnului, Sporul Casei, Iisus Hristos, Cina cea de taină, Îngerul Păzitor, Sfânta Familie, Pomul Vieții, Sfânta Treime sau icoane cu alți sfinți.

Dacă optezi pentru icoana cu Maica Domnului, vei descoperi câteva modele pictate deosebite precum „Icoana Maica Domnului Betleem”, „Icoana Maica Domnului de la Kazan” sau „Icoana Maica Domnului de la Ierusalim”. Sunt multe obiecte pe care le poți dărui unor apropiați creștini, așa că nu ezita să alegi cea mai bună variantă!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus