Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
13°C

AFT Sibiu: Ceremonie de comemorare a militarului mort pe Aerodromul din Buzău după un salt cu parașuta

AFT Sibiu: Ceremonie de comemorare a militarului mort pe Aerodromul din Buzău după un salt cu parașuta

În această dimineață, la sediul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a avut loc o ceremonie militară și religioasă de comemorare a căpitanului Cosmin Constantin Scorțea, din Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, care și-a pierdut viața miercuri, 25 mai, în urma unui accident survenit pe timpul unui exerciţiu de paraşutare pe Aerodromul din Boboc. „Suntem alături de familia îndoliată a colegului nostru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” au scris reprezentanții AFT pe pagina lor de facebook.

Citește și „Un parașutist militar a murit într-un exercițiu pe Aerodromul din Buzău, în timpul unui exercițiu”

Căpitanul Cosmin Constantin Scorțea, din Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, și-a pierdut viața miercuri, 25 mai, în urma unui accident survenit pe timpul unui exerciţiu de paraşutare pe Aerodromul din Boboc, transmite Ministerul Apărării Naționale.

Pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene a ordonat constituirea unei comisii interne de investigare.

Căpitanul Cosmin Constantin Scorțea, în vârstă de 38 de ani, era angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2007, avea la activ 67 de salturi, fiind atestat pe tipul de parașută BG-7M. Era căsătorit și avea un copil.

Sursa foto: Facebook Academia Forțelor Tereste Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 4 luni

Hai sa nu ne mai mintim unii pe altii ca mafiotii, parchetele si instantele sunt sesizate pentru musamalizarea crimelor si distrugerilor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus