Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
31°C

Circulaţia pe A1, în zona podului de la Aciliu a fost redeschisă joi dimineaţa. Lucrările s-au terminat înainte de termen

Circulaţia pe A1, în zona podului de la Aciliu a fost redeschisă joi dimineaţa. Lucrările s-au terminat înainte de termen

Circulaţia rutieră pe A1, sectorul Orăştie - Sibiu, se deschide fără restricţii joi dimineaţa, în urma finalizării lucrărilor la rosturile de dilataţie de la Viaductul Aciliu, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Joi, 26.05.2022, începând cu ora 09:00, se va deschide circulaţia, fără restricţii, pe sectorul Orăştie - Sibiu de pe A1, ca urmare a finalizării lucrărilor la rosturile de dilataţie de la Viaductul Aciliu. Precizăm că, datorită condiţiilor meteo favorabile, lucrările s-au finalizat înaintea termenului asumat de Antreprenor, respectiv 04.06.2022", precizează CNAIR.

În 14 mai a fost deschisă circulaţia pe A1, Calea 1 (Sibiu - Sebeş), fiind finalizate lucrările de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie pe Calea 1 a Viaductului Aciliu, iar din 16 mai a fost închisă Calea 2 (Sebeş - Sibiu), între nodul rutier Cunţa şi Sălişte.

foto CNAIR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Nn

Acum 2 ani

Si? Tot in valuri? E plin judetul de valuri, ma simt mai ceva ca la ocean.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus