Sâmbătă,
13.08.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Circulaţia pe A1, în zona podului de la Aciliu a fost redeschisă joi dimineaţa. Lucrările s-au terminat înainte de termen

Circulaţia pe A1, în zona podului de la Aciliu a fost redeschisă joi dimineaţa. Lucrările s-au terminat înainte de termen

Circulaţia rutieră pe A1, sectorul Orăştie - Sibiu, se deschide fără restricţii joi dimineaţa, în urma finalizării lucrărilor la rosturile de dilataţie de la Viaductul Aciliu, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Joi, 26.05.2022, începând cu ora 09:00, se va deschide circulaţia, fără restricţii, pe sectorul Orăştie - Sibiu de pe A1, ca urmare a finalizării lucrărilor la rosturile de dilataţie de la Viaductul Aciliu. Precizăm că, datorită condiţiilor meteo favorabile, lucrările s-au finalizat înaintea termenului asumat de Antreprenor, respectiv 04.06.2022", precizează CNAIR.

În 14 mai a fost deschisă circulaţia pe A1, Calea 1 (Sibiu - Sebeş), fiind finalizate lucrările de înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie pe Calea 1 a Viaductului Aciliu, iar din 16 mai a fost închisă Calea 2 (Sebeş - Sibiu), între nodul rutier Cunţa şi Sălişte.

foto CNAIR

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Nn

Acum 2 luni

Si? Tot in valuri? E plin judetul de valuri, ma simt mai ceva ca la ocean.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus