Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
24°C

Temperaturi de 37 de grade Celsius, prognozate în Grecia în zilele următoare

Temperaturi de 37 de grade Celsius, prognozate în Grecia în zilele următoare

Temperaturi neobişnuit de ridicate pentru luna mai sunt prognozate în Grecia în zilele următoare, informează DPA, citat de Agerpres.

Potrivit anunţului făcut joi de Biroul Meteorologic, termometrele vor arăta temperaturi de circa 37 de grade Celsius, în special în vestul şi centrul Greciei. Termometrele vor arăta circa 35 de grade în Insulele Egee.

Valul de caniculă va dura până la finalul weekendului. Începând de duminică, vânturi dinspre nord îşi vor face simţită prezenţa, iar temperaturile vor scădea până la aproximativ 30 de grade Celsius, valori normale pentru această perioadă a anului, au precizat meteorologii la postul public de televiziune.

Medicii au avertizat rezidenţii să poarte îmbrăcăminte largă din bumbac, să bea o cantitate mare de apă şi să nu consume alcool sau băuturi carbogazoase. Recomandările se aplică în special turiştilor din nordul Europei, care au nevoie de câteva zile pentru a se acomoda cu temperaturile. 

foto depositphotos. com

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus