Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Zile de distracție pentru copii, la Promenada Sibiu 1-5 iunie: RoboFun for SuperKids

Zile de distracție pentru copii, la Promenada Sibiu 1-5 iunie: RoboFun for SuperKids

De ziua lor, cei mai mici vizitatori ai Promenada Sibiu se bucură de un maraton de distracție ce va dura 5 zile, cu acces gratuit întreaga perioadă. Astfel, de pe 1 iunie până pe 5 iunie, copiii sunt așteptați la etajul 1 să descopere lumea roboților și a Transformers-ilor, să participe la ateliere creative, precum și să se bucure de o expoziție de cărămizi colorate (27 mai – 5 iunie).

Autoboții răspund prezent la întâlnirea cu copiii

De 1 iunie, copiii gata de distracție sunt așteptați în centrul comercial, etajul 1, pentru o serie de ateliere și surprize. Maratonul va fi deschis la ora 11 cu un show Transformers, în cadrul căruia participanții vor putea să se întâlnească cu Autoboții lor preferați.  Ziua continuă cu atelierul creativ „Creăm împreună”, disponibil gratuit în intervalul orar 12:00 – 16:00 și 16:00 – 20:00. În plus, de-a lungul zilei, începând cu ora 16, centrul comercial le va oferi celor mai mici vizitatori baloane colorate, simbol al copilăriei, de ziua lor.

Atelierele continuă și în următoarele zile. Micuții pasionații de artă sunt așteptați joi, de la ora 16:00 – 20:00, să descopere pictura cu forme Ipsos. În același interval orar, copiii sunt invitați vineri să învețe cum să își decoreze dulcele preferat, sâmbătă să modeleze baloane, iar duminică să își testeze creativitatea la atelierul „Creăm împreună”.

Ateliere și demonstrații Logiscool

Între 01 – 05 iunie, Logiscool, școala alternativă de programare pentru copii și adolescenți, este partener de inovație pentru tinerii creativi și pasionații de robotică. Aceștia pregătesc o serie de ateliere și demonstrații cu roboți de la Lego Mindstorm și Lego WeDo, în perioada 1-3 iunie, în intervalul orar 17:00 – 20:00 și pe 4 și 5 iunie, între orele 11:00 – 13:00.

Cărămizile colorate construiesc castele și orașe de poveste

Lumea magică a copilăriei se construiește în perioada 27 mai – 5 iunie din cărămizi colorate. Vizitatorii își pot testa creativitatea la Expoziția de cărămizi colorate: Castele de poveste și Orășelul voios, în spațiul dedicat de la etajul 1 al Promenada Sibiu.

Toate evenimentele dedicate copiilor sunt gratuite. Mai multe informații despre RoboFun for SuperKids se regăsesc pe site-ul centrului comercial, www.promenadasibiu.ro.

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni în anul 2019.  Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

În luna octombrie a anului 2021, Promenada Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus