Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Primăria Sadu a extins sistemul video de supraveghere stradală

Primăria Sadu a extins sistemul video de supraveghere stradală

Luna aceasta, sistemul de supraveghere existent în comuna Sadu a fost extins cu încă patru camere video. 

Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, spune că aceste camere au rolul de a sigura siguranța oamenilor din comună și întregesc conceptul de smart village. 

„Creșterea gradului de siguranță al cetățenilor face parte din obiectivul nostru de dezvoltare a conceptului de smart village. Implementarea acestui proiect se face gradual, în funcție de oportunitățile de finanțare atât prin resursele proprii, cât și prin resursele atrase. Aceste camere sunt pregătite pentru PNRR. Am făcut doar o achiziție din numărul total de camere propus pentru că era nevoie în puncte vulnerabile: în intersecțiile drumului județean cu străzile comunale pentru a monitoriza întreg accesul în localitate, pe lângă celelalte zone cu prioritate care sunt determinate prin harta de risc a localității”, a spus Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.

Aceste camere se adaugă celor 26 deja monatate în comună. De asemenea, primăria mai are în plan să achiziționeze încă 36 de camere video.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus