Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
0°C

Adolescentă căutată de poliție după ce a plecat de acasă, din Tălmaciu, și nu s-a mai întors

Adolescentă căutată de poliție după ce a plecat de acasă, din Tălmaciu, și nu s-a mai întors

Polițiștii sibieni caută o adolescentă de 16 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de politie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

Polițiștii sibieni au fost sesizați astăzi de mama tinerei care spune că fata a plecat azi-dimineață de acasă. TODOR IZABELA NICOLETA a plecat de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălţime 170 cm, greutate 80 kg, păr lung, șaten, ondulat, față ovală, ochi căprui, ten deschis, constituţie corpolentă.

În momentul plecării, minora purta un tricou alb, colanți negri, încălțăminte sport neagră marca Nike și avea asupra ei un rucsac vișiniu.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus