Marţi,
23.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Ce facem în weekend? Alergăm la maraton și mergem la concert Vunk

Ce facem în weekend? Alergăm la maraton și mergem la concert Vunk

Primul weekend din luna iunie aduce în orașul nostru o mulțime de variante de petrecere a timpului liber. Mergem la concert Vunk, alergăm la Maratonul Internațional Sibiu, participăm la cursa cu rățuște, mergem la teatru și la cinema și plecăm în drumeție.

Vineri, 3 iunie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 12 și de la ora 20, Biserica Evanghelică Sibiu vă așteapă la  concerte de orgă.

Teatrul BIS prezintă de la ora 13 spectacolul „O zi obișnuită din viața lui Ion Creangă”. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

MARIMBA - “The Journey”, turneul național al Irinei Rădulescu, singurul artist român din generația tânără dedicat unuia dintre cele mai fascinante și totodată prea puțin cunoscute instrumente – marimba, ajunge la Filarmonica de Stat Sibiu.

De la ora 20, trupa Vunk concertează la Oldies Pub. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici

La Cotton Pub, începând cu ora 22, atmosfera va fi întreținută de 2̷ F̷E̷L̷⅂̷A̷S̷.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Top Gun: Maverick”, „Downton Abbey: O Noua Eră”, „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore” sau „Băieți răi” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 4 iunie

De la ora 8, începe a 11-a ediție a Maratonului Internațional Sibiu. „Suntem tot aici și lăsăm urme pentru 34 de cauze, iar asta înseamnă că, în 4-5 iunie, ne vom bucura de toate îmbrățișările-încurajările-micile victorii, care ne vor da forțe și amintiri pentru încă un an”, transmit organizatorii evenimentului.

Dragoni”, un spectacol inedit sub forma unei instalații interactive, compusă din patru spații diferite, are loc de la ora 11 la Teatrul Gong din Sibiu.

De la ora 19, la Fabrica de cultură se joacă Faust. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Începerea sezonului de vară va fi marcată la Liquid The Club printr-un concert susținut de Connect-r. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 20, cei de la Oldies Pub vă invită la un stand-up comedy cu Ana Maria Calita.

Duminică, 5  iunie

De la ora 9, Anii Drumeției vă invită să trăiți o experiență locală în Țara Secașelor.

De la ora 12, cursa cu rățuște ajunge din nou pe râul Cibin. Astfel, printr-o donație de doar 10 lei veți adopta o rățușcă care va concura alături de surorile ei în încercarea de a trece prima linia de finish.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus