Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Raport: Sibiu, al treilea județ la nivel național după numărul de misiuni SMURD

Raport: Sibiu, al treilea județ la nivel național după numărul de misiuni SMURD

În 48 de cazuri a intervenit SMURD în județul Sibiu, joi, fiind unul din județele cele mai active din acest punct de vedere, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgnță (IGSU).

Potrivit IGSU, la nivel național, 1.240 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD, cele mai multe situații fiind înregistrate în zona București-Ilfov (307 cazuri), urmată de județele Timiș (76 cazuri), Sibiu (48 cazuri) și Hunedoara (47 cazuri).

Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerarea, deblocarea sau salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple dintre cele 1.481 de misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 24 de ore.

În afara acestor situații, pompierii au intervenit pentru stingerea a 53 de incendii, precum și în cazul altor 174 intervenții în sprijinul comunităților.

Echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în 3 cazuri, pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente rutiere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 738

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Hai sa nu ne mai mințim unii pe alții cu atâta nesimțire, mafia IGSU nu mai păcălește nici copiii de grădiniță. Dați drept la replica Generalului Iamandi sa spuna cate avize/autorizații false au eliberat si cati oameni vor arde de vii precum in Colectiv.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus