Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

DNA a deschis un dosar de corupţie în legătură cu reabilitarea podului prăbuşit în judeţul Neamţ

DNA a deschis un dosar de corupţie în legătură cu reabilitarea podului prăbuşit în judeţul Neamţ

DNA - Serviciul teritorial Bacău a deschis un dosar penal pentru fapte de corupţie în legătură cu împrejurările în care s-a reabilitat, modernizat şi consolidat, precum şi împrejurările în care s-a redeschis circulaţia rutieră pe podul prăbuşit de la Luţca, judeţul Neamţ.

"Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanţi ai mass media, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să transmită următoarele. La Serviciul teritorial Bacău - Direcţia Naţională Anticorupţie s-a înregistrat la data de 09.06.2022 un dosar penal referitor la împrejurările în care s-a reabilitat, modernizat şi consolidat, precum şi împrejurările în care s-a redeschis circulaţia rutieră pe podul de la Luţca, judeţul Neamţ, de peste râul Siret. În acest moment a fost începută doar urmărirea penală in rem (faţă de faptă), cu privire la suspiciunea de comitere a unor infracţiuni asimilate celor de corupţie", anunţă DNA într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 659

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

DNA trage naprasnic cu arcul pe laga Racovita si Iamandi precum trageau teroristii in '89 pe langa Iliescu si Petre Roman...
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Procurorul Bogdan Licu poate depune marturie ca judecatorul CCR Stan Gheorghe e expert consacrat în "spalarea" actelor de distrugere cu expertize false si avize ISC, ISU false. Rog Turnul Sfatului sa dea drept la replica atat procurorului Bogdan Licu cat si judecatorului CCR Gheorghe Stan.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus