Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Ne așteaptă trei zile cu ploi puternice și vijelii

Ne așteaptă trei zile cu ploi puternice și vijelii

Meteorologii anunță aproape trei zile cu ploi puternice și vijelii în tot județul Sibiu.

Județul nostru intră începând de astăzi, ora 14:00 și până duminică seara, ora 22:00, sub atenționare meteorologică de tip cod galben de cantități însemnate de apă, vijelii și grindină.

”În intervalul menționat, în întreaga regiune, îndeosebi în timpul după-amiezelor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va concretiza prin averse torenţiale, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii şi grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal și de munte, 40...60 l/mp”, au transmis meteorologii.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2126

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus