Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Tânăr prins cu drogurile în plic, în fața unui bar din Cisnădie

Tânăr prins cu drogurile în plic, în fața unui bar din Cisnădie

Un tânăr de 33 de ani din Cisnădie a fost prins de poliție vineri seara cu un plic de plastic în care se pare că avea droguri.

Potrivit autorităților, vineri, în jurul orei 22:30, în cadrul activităților desfășurate în vederea prevenirii și combaterii traficului/consumului ilicit de droguri sau a altor substanțe psihoactive interzise, polițiștii din Cisnădie l-au identificat în fața unui bar din localitate pe tânărul menționat, care „deținea asupra sa un plic din plastic ce conținea o substanță vegetală de culoare verde închis”.

Dosarul a fost preluat de către specialiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Sibiu, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 1 an

Or fi fost frunze de salvie..Hop! cu substanțele ilegale...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus