Miercuri,
21.02.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Doliu în sănătate. A murit pneumologul sibian Mioara Munteanu

Doliu în sănătate. A murit pneumologul sibian Mioara Munteanu

Medicul primar pneumolog Mioara Munteanu a încetat din viață. Anunțul trist a fost făcut de reprezentanții Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu acolo unde a profesat. Colegii își iau rămas bun de la un medic despre care spun că a fost dedicat într-o carieră de peste 30 de ani.

Reprezentanții Spitalului TBC din Sibiu anunță încetarea din viață a medicului primar pneumolog Mioara Munteanu. În postarea emoționantă pe care au făcut-o pe pagina de facebook a unității medicale aceștia scriu că a fost un medic dedicat care a iubit oamenii și care a dat dovadă de profesionalism în cei peste 30 de ani de carieră.

„Ne luăm rămas bun cu profundă tristețe de la draga și buna noastră colegă, dr. Mioara Munteanu, medic primar pneumolog în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. Vom păstra mereu în amintirea noastră profesionalismul, dăruirea și omenia de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere de peste 30 de ani. A iubit oamenii, a adus alinare suferinței a mii de bolnavi și s-a dedicat cu mult devotament nobilei misiuni de a reda sănătatea semenilor. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace și lumină! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au scris cei la Spital.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Magna Horreum

Acum 1 an

Un medic deosebit si, mai presus de toate, un mare OM. Dumnezeu sa o aseze in ceata sfintilor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus