Miercuri,
17.04.2024
Partial Noros
Acum
14°C

FOTO VIDEO Goodwill Consulting, firmă de top în consultanță și accesare fonduri europene, a deschis sediu la Sibiu

FOTO VIDEO Goodwill Consulting, firmă de top în consultanță și accesare fonduri europene, a deschis sediu la Sibiu

Începând de luna aceasta, Goodwill Consulting, firmă de top în consultanță și accesare fonduri europene, cu vechime de peste 14 ani pe piața din România, a deschis un nou sediu în orașul nostru. Situat pe strada Târgul Vinului, la numărul 12, noul spațiu de lucru a fost inaugurat la finalul săptămânii trecute în cadrul unui eveniment de la care nu au lipsit degustarea de vin și preparatele locale.

Prezentă deja în opt orașe, Goodwill Consulting a ajuns în acest an și la Sibiu. Ideea de a deschide aici un sediu a venit din dorința de a crea conexiuni cu noi parteneri și de a fi mai aproape de sibieni.

„Mă bucur să mă uit și să văd prieteni colegi, parteneri, probabil clienți viitori. Firma a început să lucreze în România de 14 ani. Primul sediu este la Cluj-Napoca și de atunci am deschis în total nouă birouri, împreună cu cel din Cluj: Oradea, Craiova, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Iași, Suceava, București și iată-ne acum la Sibiu. Eu cred că orașul Sibiu a evoluat foarte mult în ultimul timp și cumva simțim o evoluție nu doar a orașului, ci și a regiunii, a județului. Ne dorim să fim parteneri nu doar în consultanță, chiar și în panouri fotovoltaice sau în automatizarea robotizată a proceselor. Noi avem încrederea că după acești doi ani petrecuți cumva închiși acasă, trebuia să facem deschiderea oficială a biroului și iată-ne aici. Pe viitor, cred că este foarte important să ne vedeți și să veniți să ne cunoașteți. Cred că prin a avea un birou într-un nou oraș este o apropiere către viitorii parteneri și clienți. Ideea principală este să fim cât mai aproape unii de alții, să ne ajutăm și să fim parteneri de consultanță”, a spus Tussay Szilárd, director general Goodwill Consulting.

Soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România

Din anul 2008, firma Goodwill Consulting oferă soluții complete pentru accesarea fondurilor europene în România. Lista serviciilor pe care le oferă cuprinde: monitorizare și consultanță în achiziții publice, consultanță în accesarea fondurilor europene, monitorizare și consultanță în atragerea fondurilor de investiții, servicii de ofertare, servicii de analiză a situației financiare, servicii de analiză de piață, analiza ofertelor și consultanță în obținerea celui mai avantajos credit bancar sau non bancar, consultanță pentru internaționalizarea afacerii în Ungaria, proiectare  din domeniul de arhitectură, rezistență, instalații electrice, sanitare, termice, HVAC, audit energetic, drumuri, canalizare, servicii de energie regenerabilă și automatizarea robotizată a proceselor (RPA).

La eveniment a fost prezent și Răzvan Gălățan, directorul operațional Goodwill Consulting, care a explicat importanța deschiderii biroului în Sibiu, dar și faptul că anul 2021 a fost cel mai bun an din istoria Goodwill Consulting.

„Am deschis la Sibiu pentru că ne place Sibiul, este un oraș frumos, avem încredere că este un oraș în plină dezvoltare și vrem să ajutăm IMM-urile și firmele mari să acceseze cât mai multe fonduri nerambursabile. Anul trecut pentru Goodwill Consulting a fost cel mai bun an din istorie. Pe acest fond am decis ca anul acesta cuvântul de bază să fie dezvoltare și începem dezvoltarea prin deschiderea acestui birou la Sibiu. Colegii care au deschis biroul au venit tocmai de la Iași și deja îi văd că sunt de-ai locului, le place aici, am încredere că o să facem treabă foarte bună și biroul o să prospere sub conducerea lor”, a precizat Răzvan Gălățan.

Despre Goodwill Consulting

Goodwill Consulting aparține  grupului internațional Goodwill prezent în Ungaria, Bulgaria şi Croaţia.

Au fost primii care au lansat conceptul pachetelor de tip abonament pentru dezvoltarea afacerilor – pachete care au evoluat și s-au diversificat de-a lungul anilor de la fonduri nerambursabile până la pachete integrate care pot include proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, ofertare, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

Pentru a afla cum afacerea dumneavoastrp ar putea beneficia de serviciile de consultanță în afaceri, solicitați consultanță gratuită prin completarea formularului de pe site-ul Goodwill Consulting.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Alin

Acum 1 an

Vin alb in pahare de vin roșu alături de apă plată la PET.
Raspunde

Bigea georgiana

Acum 1 an

Buna ziua,am dori consultanta pt proiectelenoastre,detalii,rugam tel.0728254208.multumim
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus