Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

VIDEO S-a deschis Transfăgărășanul și au apărut primii turiști. ”Să se bucure în siguranță de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România”

VIDEO S-a deschis Transfăgărășanul și au apărut primii turiști. ”Să se bucure în siguranță de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România”

Un grup de motocicliști din străinătate au fost primii turiști care au intrat pe Transfăgărășanul deschis oficial în această dimineață, anunță prefectul județului Argeș într-o postare pe Facebook.

”Primele imagini cu turiști pe șoseaua Transfăgărășan, pentru prima dată deschisă circulației rutiere înainte de luna Iulie. Oficial, drumul se deschide de mâine (miercuri, 15 iunie). Primii turiști au apărut de azi, mai mulți motocicliști de naționalitate străină”, a transmis prefectul Radu-Valeriu Perianu.

”Tunelul care unește Argeșul și Sibiul are acum porțile deschise. Sunt convins că a fost un efort mare din partea lucrătorilor Drumurilor Naționale și le mulțumesc pentru munca depusă.

Un ajutor a fost și vremea care a permis această deschidere a șoselei.  Turiștilor și argeșenilor le doresc să se bucure în siguranță de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România. Salvatorii montani sunt la datorie! Sper să fie o vară lipsită de evenimente”, a mai scris Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș.

Comisia de revizie specială, constituită în urma deciziei directorului general al CNAIR SA, Cristian Pistol, a controlat marți dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic și s-a luat decizia deschiderii cu două săptămâni mai devreme decât termenul inițial.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus