Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Plecăm în drumeție și mergem la petreceri tematice

Ce facem în weekend? Plecăm în drumeție și mergem la petreceri tematice

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente atât pentru adulți, cât și pentru copii. Plecăm în drumeție, mergem la film și la teatru și participăm la petreceri tematice.

Vineri, 17 iunie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Urban Bike Revolution organizează vineri, sâmbătă și duminică evenimentul Unstoppable, prin care doresc să încurajeze mobilitatea pentru persoanele nevăzătoare. Ateliere de socializare, biciclete tandem, plimbare prin pădure, sunt doar o parte din evenimentele organizate pentru ei în acest final de săptămână.

De la începutul lunii iunie şi până în data de 17 decembrie, Biserica Evanghelică CA Sibiu (Biserica Sf. Maria) din Piaţa Huet organizează o serie de 75 de concerte, în fiecare marți de la ora 19:00, vineri de la ora 12:00 și sâmbătă de la ora 19:00.

De la ora 19, sunteți invitați la Sala Thalia la un concert de muzică de film. Orchestra Filarmonicii va fi condusă de dirijorul Cristian Lupeș.

„Om la lună” lansează „Echilibru”, cel de-al treilea album de studio din istoria trupei, de la ora 19:30, la Joyme Pub.

De la ora 22, Cotton Pub vă invită să participați la evenimentul „La Casa de FIESTA”, un concept bazat pe relații interumane și petreceri, în care se leagă cunoștințe noi și se distrează toți la maxim.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Lightyear”, „Fabrica de Vise” „Jurassic World: Dominatia”, sau „Sonic the Hedgehog 2” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 18 iunie

La ora 11, Teatrul Gong invită copiii cu vârsta de peste 11 ani la spectacolul vaca Rosalinda. Mai multe detalii despre spectacol găsiți aici.

De la ora 18, Geea Cafe vă invită la petrecerea Alt+ceva. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 20, la Backyard, Vladimir și Andrei Rizo vă așteaptă să petreceți finalul de săptămână alături de ei. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 19 iunie

De la ora 8:30, echipa Anii Drumeției vă așteaptă la o drumeție pe Măgura Cisnădiei. Mai multe detalii găsiți aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus