Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

Două autocare noi spre Păltiniș: plată cu cardul, portbagaj suplimentar pentru echipamente de ski și remorcă de biciclete

Două autocare noi spre Păltiniș: plată cu cardul, portbagaj suplimentar pentru echipamente de ski și remorcă de biciclete

Reprezentanții Tursib anunță punerea în circulație a două noi autocare pe traseul Sibiu-Păltiniș, începând de luni, 20 iunie, care le vor înlocui pe cele vechi. Potrivit sursei citate, cele două autocare dispun de motoare din clasa de poluare Euro 6, au o capacitate de transport de 55 locuri şi sunt dotate cu un portbagaj suplimentar, destinat transportului de echipament de schi şi snowboard pentru sezonul de iarnă. Ȋn perioada verii acest portbagaj poate fi detaşat şi va fi ȋnlocuit cu remorca pentru transport biciclete.

"Ȋncepând de luni, 20 iunie, pe traseul 22 Sibiu – Păltiniş vor circula două autocare noi TEMSA. Acestea beneficiază de toate dotările pentru a asigura un transport la cele mai ȋnalte standarde: aer condiţionat, sistem de ȋncălzire ȋn zona pasagerilor cu aeroterme controlate electronic, informare sonoră pentru călători, afişaj electronic exterior, scaune de pasageri cu spătar reglabil" se arată în postarea de pe facebook a companiei de transport public Sibiu.

Cele două noi autocare sunt dotate cu câte un validator contactless de bilete.

Pe lângă celelalte modalităţi de a vă procura biletele care au existat până acum, veţi mai avea această nouă modalitate ȋn plus - veţi putea achiziţiona bilete de o călătorie şi de pe aparatul contactless din autobuz.

"Suntem ȋncrezători că toţi cei care vor alege să utilizeze autocarele noastre pentru a merge ȋnspre Păltiniş vor fi plăcut impresionaţi de noile noastre achiziţii şi se vor bucura de o călătorie confortabilă", concluzionează cei de la Tursib.

Găsiți aici traseul si orele de plecare ale autobuzelor de pe traseul 22 Sibiu - Păltiniș.

foto Tursib

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Adasgerasyrg

Acum 2 luni

Cu 3 curse pe zi si cu lipsa de activitati in Paltinis , orice investitie este degeaba
Raspunde

Călător

Acum 2 luni

Poate mai adăugați o cursă seara, la înapoierea din Păltiniș. Ultima e doar la 17.30, ceea ce e totuși cam devreme pentru o zi de vară.
Raspunde

Călător

Acum 2 luni

Exact,pentru programul de vară este mult prea devreme, nu ai timp de nici o activitate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus