Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Aterizare de urgență la Sibiu: pasagerul și-a recăpătat pulsul pe pista aeroportului

Aterizare de urgență la Sibiu: pasagerul și-a recăpătat pulsul pe pista aeroportului

O aeronavă care zbura de la Torino la Bacău a aterizat de urgență la Sibiu în după-amiaza zilei de miercuri, pentru a-i fi acordat ajutor medical unui pasager.

Starea unuia dintre pasagerii cursei s-a înrăutățit în zborul către Bacău astfel încât echipajul companiei Wizz Air a solicitat sprijinul reprezentanților Aeroportului internațional Sibiu. Aceștia au apelat la sprijinul unui echipaj SMURD, care a așteptat aeronava să aterizeze de urgență. Intervenția cadrelor medicale a avut loc în timp ce avionul era încă pe pista de aterizare/decolare. ”Din informațiile pe care le-am primit, pasagerul a fost preluat de SMURD, după ce în urma manevrelor cadrelor medicale acestuia i-a revenit pulsul”, arată Marius Gîrdea, directorul general al Aeroportului internațional Sibiu.

Aeronava a decolat înspre Bacău înainte ca la Sibiu să aterizeze cursa Ryanair de la Veneția - Treviso.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus