Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibian cu toporul pe stradă, oprit cu pistolul. Până și Poliția spune că ”s-a creat o stare de panică”

Sibian cu toporul pe stradă, oprit cu pistolul. Până și Poliția spune că ”s-a creat o stare de panică”

Trei bărbați din orașul Tălmaciu au fost reținut marți de Poliție, unul dintre ei ieșind cu toporul de stradă și fiind oprit sub amenințarea pistolului.

Concret, ei sunt cercetați pentru ”săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar unul dintre ei și pentru lovire sau alte violențe”.

”În fapt, la data de 18 iunie, prin apel 112, polițiștii din Tălmaciu au fost solicitați să intervină în satul Tălmăcel, unde, în proximitatea imobilelor în care locuiau, doi bărbați au tulburat ordinea și liniștea publică, prin agresarea unei persoane de sex feminin și amenințarea cu acte de violență a altora, fapt ce a creat o stare de panică persoanelor prezente pe stradă.

Un al treilea bărbat a fost implicat în acest conflict, amenințându-i pe cei doi bărbați cu un topor, fiind oprit de către polițiști prin somarea cu arma de foc”, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de IPJ Sibiu.

În cursul zilei de ieri, cei trei bărbați în vârstă de 36 de ani, 28 de ani și 18 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în ceea ce-l privește pe tânărul de 18 ani, și pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul acestei zile, cele trei persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.

Cercetările în acest dosar continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Leon

Acum 1 an

https://m.youtube.com/watch?v=g0UiLpE9l-0
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Barbarii romani au in tradiție apararea cu parul, cuțitul si toporul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus