Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman concertează la Sibiu

Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman concertează la Sibiu

Ada Milea revine pe scena de la Gong, în formula de 3, alături de Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman într-un spectacol-concert, marți, 5 iulie, de la ora 19.

Nici muzică, dar nici teatru sau poate amândouă în același timp, spectacolul de la Sibiu se constituie ca un concert cu personaje comico-triste, spun reprezentanții Teatrului GONG. Este un concert cu personaje și instrumente, o comedie cântată cu umor negru și nod în gât.

Concertul are o durată de aproximativ 1h30min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani. Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Agenției Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4. Costul unui bilet este 24 lei, tarif unic, nereturnabil, în limita locurilor disponibile.

Restricții circulație. În data de 5 iulie, între orele 17:45 și 21:00, circulația autovehiculelor va fi oprită pe traseul Mitropoliei – Al. Odobescu – K. Hass – Măsarilor, pentru organizarea Turului Ciclist al Sibiului 2022. Așadar, participanților li se recomandă să ia în calcul un timp mai lung de așteptare până la intrarea în teatru și să își planifice vizita în avans, astfel încât să ajungă în timp util în sala de spectacol.

Foto: Dragoș Dumitru

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus