Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ce facem în weekend? Mergem la FITS și sărbătorim Ziua Iei

Ce facem în weekend? Mergem la FITS și sărbătorim Ziua Iei

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente speciale atât pentru adulți, cât și pentru copii. Începe Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, mergem la cinema, participăm la un festival al ceaunelor și sărbătorim Ziua Iei.

Vineri, 24 iunie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu își deschide porțile în acest final de săptămână. Sute de spectacole vă așteaptă în acest an la FITS.

Tot în acest weekend, Muzeul Astra sărbătorește Ziua Iei. Ateliere speciale, dar și alte activități sunt programate în acets  weekend la Muzeul Astra. Mai multe detalii găsiți aici.

De la ora 12, la muzeul Național Brukenthal are loc vernisajul expoziției Goya și Dali, Blestemul Războiului. Expoziția va putea fi vizitată până în 30 iulie. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 19, la Cotton suntem așteptați la un party pe terasă. Mai multe detalii găsiți aici.

SHAZ- Live Band cântă la Imperium de la ora 21:30. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Telefonul Negru”, „Minions: The Rise of Gru” „Elvis”, sau „Doctor Strange in Multiversul Nebuniei” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 25 iunie

La ora 11, Teatrul gong invită copii la Atelierul pentru miniArtiști – miniCurcubeul. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

La Tălmaciu, de la ora 11 începe Festivalul Ceaunelor. Vedetele festivalului vor fi preparatele tradiționale la ceaun: tocănițe, gulaș, tochitură sau alte rețete tradiționale.

De la ora 22, la Imperium concertează Antract. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

De la ora 23:30 Liquid vă invită să sărbătoriți finalul de săptămână. Intrarea este gratuită.

Duminică, 26 iunie

De la ora 8, suntem invitați într-o drumeție la Iezerele Cindrelului. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici

De la ora 9, echipa Anii Drumeției vă propune o experiență locală în Săliște, cu drumeție pe traseul tematic Poiana Soarelui. Cultura Lemnului și degustare de bere artizanală. Mai multe despre eveniment găsiți aici.

De la ora 22, la Teatrul Național Radu Stanca începe spectacolul Machbeth, probabil cea mai faimoasă „Călătorie în iad” a lui Shakespeare, concentrată pe istoria cuplului Macbeth și Lady Macbeth.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus