Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
7°C

A fost eliberat primul număr de înmatriculare verde. 17.000 de vehicule electrice sunt înmatriculate în România

A fost eliberat primul număr de înmatriculare verde. 17.000 de vehicule electrice sunt înmatriculate în România

A fost eliberat primul număr de înmatriculare verde eliberat, anunță Ministerul de Interne pe pagina oficială de Facebook.

Începând de luni, cele 17.000 de vehicule electrice înmatriculate în România, pot beneficia de numere de culoare verde.

În cazul mașinilor deja înmatriculate care respectă criteriile de acordare a ”numerelor verzi”, acestea vor putea fi preschimbate, la cerere, începând de astăzi.

Prin introducerea numerelor de înmatriculare de culoare verde pentru mașinile nepoluante se dorește creșterea vizibilității acestor tipuri de vehicule și încurajarea celorlalți participanți la trafic să opteze pentru astfel de mijloace de transport.

"De ce verde? Fiindcă poți face diferența! Protejează și tu mediul înconjurător!"Cu speranța că vom întâlni cât mai multe mașini cu numere verzi pe străzile din țara noastră, vă dorim o zi frumoasă, fără probleme în trafic!" transmit reprezentanții ministerului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus