Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

A început bursa de spectacole de la Sibiu. Programul complet al evenimentului

A început bursa de spectacole de la Sibiu. Programul complet al evenimentului

Astăzi, 27 iunie, a început bursa de Spectacole de la Sibiu, structură asociată Festivalului Internațional de Teatru Sibiu. Evenimentul a început cu o conferință la care a fost prezent și Lucian Romașcanu, Ministrul Culturii.

Pe parcursul următoarelor patru zile actori și manageri de companii vor putea interacționa în persoană sau prin intermediul unor conferințe online cu agenți sau programatori din lumea întreagă. Programul include dezbateri, conferințe, workshopuri și sesiuni de networking. 

„Sigur că sunt aici și sigur că sunt mândru că Ministerul Culturii sprijină acest festival. Tot ceea ce se întâmplă aici are un nume, se numește Constantin Chiriac. Este persoană potrivită la momentul potrivit. Nu toată lumea are șansa să fie pe scenă, nu toată lumea are lumea să călătorească și ideea lui Constantin de a crea această bursă de spectacole este un pas major”, a spus Lucian Romașcanu, Ministrul Culturii.

Bursa de Spectacole de la Sibiu este o structură asociată a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), creată din nevoia festivalului de a acorda șanse tuturor artiștilor, operatorilor culturali, instituțiilor de spectacole sau rețelelor culturale să întâlnească producători importanți din întreaga lume.

În perioada 27-30 iunie 2022, participanții prezenți în Sibiu, dar și cei ce nu vor putea călători vor dialoga și construi împreună, prin soluții digitale, noi proiecte artistice și culturale. Bursa de Spectacole de la Sibiu continuă să fie o punte între dimensiunea fizică și cea online, un loc de întâlnire, conversație, construire și imaginație pentru toți cei care activează în domeniul artelor spectacolului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus