Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Pompierii sibieni, pe locul întâi la un concurs destinat serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Pompierii sibieni, pe locul întâi la un concurs destinat serviciilor profesioniste pentru situații de urgență

Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a obținut locul I la etapa a III-a — zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

În perioada 6 —8 iulie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș a organizat în municipiul Târgu Mureș și municipiul Sighișoara Etapa a III-a — zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, competiție la care au participat loturile reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita și Mureș.

Concurenții și-au manifestat îndemânarea și deprinderile specifice, rezistența psihică și spiritul de echipă pe parcursul derulării celor patru probe ale competiției: ”Scara de fereastră”, ”Pistă cu obstacole pe 100 metri”, ”Ștafeta 4 x 100 metri” și ”Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă”.

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, formată din: plutonier adjutant Căluțiu Ioan, plutonier adjutant Căluțiu Lucian, plutonier adjutant Drăgulescu Sergiu, plutonier adjutant Radu Virgil, plutonier major Guțu Cătălin, plutonier major Spinciu Iulian, sergent major Badea Ionuț, sergent major Senche Alexandru, sergent major Gheorghiu Raul, soldat Nistor Raul Ionel, soldat Safta Florin Alexandru, soldat Stanciu Bogdan Ilie, antrenată și coordonată de șeful de lot,  locotenent Radu Florin, și-a dovedit profesionalismul reușind să se claseze pe locul I la toate probele de concurs.

Etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență — faza națională, se va organiza la Sibiu, în luna septembrie 2022.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus