Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Două sibience se întroc vicecampioane europene de la Campionatul de Alergare Montană Masters din Franța

Două sibience se întroc vicecampioane europene de la Campionatul de Alergare Montană Masters din Franța

În perioada 8-10 iulie sibiencele Lăcrămioara Teodorescu și Ghizela Vonica au participat la Campionatul European de Alergare Montană Masters, desfășurat în Franța. Fetele au reușit performanța de a obține argintul devenind astfel vicecampioane europene. 

În acest weekend Lăcrămioara Teodorescu și Ghizela Vonica au participat împreună cu echipa de atletism masters a României la Campionatul European de Alergare Montană Masters desfășurat în localitatea La Feclaz din sudul Franței. Ele au fost singurele sibience din lot, ambele fiind membre ale Clubului Sportiv Comunitar Sibiu. 

lacramioara teodorescu

Lăcrămioara Teodorescu și Ghizela Vonica pe podium

Lăcrămioara Teodorescu a participat la cursa scurtă de 10 km cu 700 diferența de nivel, unde împreună cu echipa s-a clasat pe locul 2.

Ghizela Vonica a participat la cursa de maraton, cu 2.100 diferență de nivel, clasându-se împreună cu echipa tot pe locul 2.

Atât Lăcrămioara cât și Ghizela ai obținut primii timpi în echipele din care au făcut parte. La acest campionat au participat atleți din 15 țări europene, cei mai numeroși fiind din Franța, apoi Italia.

„Rezultatele obținute la acest campionat au înesmnat pentru noi o recunoaștere a efortului depus la antrenamente”, a declarat pentru Turnul Sfatului Lăcrămioara Teodorescu. Fetele se vor întoarce acasă pentru a sărbători victoria alături de colegii din Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

„Ele sunt fetele noastre de AUR. Vicecampioane pe tărâmuri franțuzești la Campionatul European de Alergare Montană Masters. O altă performanță deosebită a colegelor noastre: Lăcrămioara și Ghizela care s-au remarcat printre cei mai buni atleți din lume. Atât de mândri suntem de ele și abia așteptăm să sărbătorim împreună reușita lor”, scrie pe pagina de facebook a clubului.
Lacramioara Teodorescu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus