Sâmbătă,
20.07.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
20°C

Lucrari la conductele de gaz, pe mai multe străzi din Sibiu, până în noiembrie. „Șoferii să circule cu atenție sporită”

Lucrari la conductele de gaz, pe mai multe străzi din Sibiu, până în noiembrie. „Șoferii să circule cu atenție sporită”

Reprezentații Primăriei Sibiu anunță mai multe lucrări la conductele de gaz, pe mai multe străzi din Sibiu, lucrari care vor dura până în luna septembrie și noiembrie a acestui an. 

"La solicitarea societății deținătoare a rețelelor de gaz, Comisia de Circulație a avizat desfășurarea unor lucrări pe mai multe străzi în următoarele luni. Scopul este acela de a înlocui conducta de gaze naturale de presiune redusă și branșamentele acesteia."

Intervențiile se vor desfășura fără închiderea traficului, pe următoarele străzi, în perioadele avizate: 

·        Str. Andrei Șaguna: 11 iulie – 5 septembrie 

·        Str. Revoluției: 11 iulie – 10 noiembrie

·        Pe aleile din zona de blocuri dintre str. C. Noica și Revoluției: 11 iulie – 10 noiembrie

·        Piața Sadu: 11 iulie – 10 noiembrie

·        Str. Diaconu Coresi: 11 iulie – 10 noiembrie

La acestea se adaugă lucrările deja în desfășurare pe bulevardul Vasile Milea, avizate să se desfășoare până în 10 noiembrie. 

Constructorul angajat de societatea de gaz are obligația, conform reglementărilor, ca la finalizarea lucrărilor să efectueze reparațiile în carosabil și/sau trotuare în zonele afectate, mai precizează sursa citată.

Autoritățile îi roagă pe șoferi să circule cu atenție sporită în aceste zone. 

foto pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Troll E. Buzu

Acum 2 ani

Pana in noiembrie, superb! Astea plus celelalte incepute din vremuri imemoriale si neterminate vor face orasul o adevarata placere si pentru bastinasi si pentru turisti
Raspunde

Ganz

Acum 2 ani

Sibiul nu a fost niciodată așa de murdar și înghesuit de șantiere interminabile! E greu sa locuiești in oraș și de preferat sa-l ocolești daca esti turist. Votați în continuare pe sași! Au nevoie de bani din lucrări publice!
Raspunde

Adrian

Acum 2 ani

Iara sparg astia drumurile toate drumurile sunt sparte si petecite orasu asta este un santier in permanenta nu se mai poate cu astia mergeti in cartieru Trei Stejari sa vedeti cum arata drumurile dupa ce au fost aia de la gaz pe strada Ion Creanga, zilele astea au spart pe strada Anghle Dimitrie langa stadion strada este plina de noroi dar noi suntem de vine ca nu impunem calitate si ii lasam sa isi faca de cap mergeti pe strazile de langa Parcul Sub Arini toate strazile sunt petecite tot orasu este spart si petecit si plin de praf daca nu sunt cei de la gas sunt cei cei de la apa canal 80 90 % din strazile din Sibiu sunt sparte si prafuite....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus