Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Doar parcarea pe zi costă la Mamaia aproape 100 de lei. Hotelierii au refuzat un abonament anual ce ar fi redus costul la doar 17 lei

Doar parcarea pe zi costă la Mamaia aproape 100 de lei. Hotelierii au refuzat un abonament anual ce ar fi redus costul la doar 17 lei

Turiștii care vor să-și petreacă vacanța în Mamaia vor trebui să scoată din buzunar, suplimentar, câte 100 de lei pentru fiecare zi de ședere, în situația în care vor ajunge pe litoral cu automobilul, informează G4Media.

Zona este de grad zero, adică cea mai scumpă din Constanța și costă 96 de lei/zi să îți lași mașina într-una dintre parcările publice. Altfel spus, o familie care vrea să petreacă o săptămână în Mamaia trebuie să plătească suplimentar, pentru parcare, încă aproape 700 de lei. Așa se face că, spre deosebire de alți ani, locurile de parcare libere în Mamaia sunt la discreție.

City managerul Constanței, Felicia Ovanesian, a explicat pentru G4Media că regulamentul parcărilor publice adoptat de administrația locală conține o prevedere care permite hotelierilor să obțină un loc de parcare în schimbul a 499 de lei/lună.

Astfel, hotelierii ar putea să pună la dispoziția turiștilor fie locuri de parcare gratuite (suportând hotelierii cheltuiala sau incluzând-o în prețul cazării), fie locuri de parcare cu aproape 17 lei/zi, în loc de 96 de lei cât trebuie să plătească acum cei care vin pe litoral.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Tihomir Savastie

Acum 1 an

Poti sa fii român daca nu mergi la Mamaia, dar nu esti un bun român dacă alegi alte țări pentru concediu! Banii furați să rămână în țată!
Raspunde

Sb

Acum 1 an

Cazare in zona Antalya 2 pers/7zile/120 euro la 3 stele in iulie, de ce m-as duce sa dau 3-4.000 lei la Mamaia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus