Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu are un nou director

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu are un nou director

Începând cu data de 8 iulie, Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu are un nou director. Este vorba despre Florentina Denisa Nicoară. Potrivit informațiilor primite de la CAS Sibiu, noul director este de profesie economist și are o experiență de 18 ani în domeniul sanitar.

Citește și: „Angelica Cojocariu este noul director general CAS Sibiu: sunt numită pe o perioadă determinată”

„Mă alătur colectivului Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu cu convingerea că împreună vom continua, cu același profesionalism, să reprezentăm interesele cetățenilor sibieni. Obiectivul nostru este asigurarea acordării, la cele mai înalte standarde, a asistenței medicale, medicamentelor și a dispozitivelor medicale și creșterea accesibilității acestora”, a transmis noua directoare.

Citește și: „Dr. Mihaela Galiș rămâne interimar la CJAS Sibiu. Candidatul înscris la concurs pentru postul de director general a fost declarat respins”

Florentina Denisa Nicoară a fost numită în această funcție în baza unui ordin dat de președintele CNAS și va ocupa acest post temporar. Aceasta a înlocuit-o pe Angelica Cojocariu care fusese numită în data de 10 februarie a acestui an pe o perioadă, de asemenea, determinată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Nemo

Acum 2 luni

E o numire ok. Doamna Denisa Nicoara ( impreuna cu Dr. Ciprian Bacila) a ridicat mult nivelul spitalului de psihiatrie din Sibiu, un spital plin de conflicte interne. Pacat ca fost "debarcata" pe un motiv discutabil. Ar fi ok sa ramana in continuare la CAS Sibiu. Succes!
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

Tot economia politica e baza in spitale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus