Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Vineri începe Sibiu Fashion Days. 17 designeri români își vor prezenta colecțiile pe catwalk-ul din Habermann Markt

Vineri începe Sibiu Fashion Days. 17 designeri români își vor prezenta colecțiile pe catwalk-ul din Habermann Markt

Sibiu Fashion Days anunță o nouă ediție plină de eleganță și inspirație. În 15 și 16 iulie 2022 sibienii sunt invitați să ia parte la cea de-a 11-a gală a designerilor români, în care aceștia își vor prezenta cele mai recente colecții.

Habermann Markt devine din nou un uriaș catwalk pe care vor defila zecile de modele, într-un spectacol total ce îmbină moda, frumusețea, muzica și luminile. Evenimentele din cele 2 zile încep la ora 20:00, iar accesul publicului este liber.

Sibiul devine în acest weekend capitala modei din România

În prima seară - vineri, 15 iulie - ne vom bucura, rând pe rând, de prezența designerilor Nagun, Mineli, Anca Marginean, Fofy by Euphoria Fashion, Mihaela Cirlugea, Dom Perri, Iselin Dimitri, Yipee Boutique si Reinna Wedding House, care își vor prezenta noile colecții.

Cea de-a doua seară ne aduce în atenție alți designeri de renume, printre care Kinga Varga, Curly Boutique, Iulia Vlejoangă, Fofy by Euphoria Fashion, Dahlia Couture, Lena Criveanu,  George Hojbotă, Zetta si Claudia Rawlings, fiecare având un show special conceput pentru eveniment, pe muzica mixată live de DJ Gadjo.

„La fel ca în fiecare an, vom vedea la Sibiu Fashion Days viziuni noi, tendințe, reinterpretări, dar și piese clasice care au reușit să dăinuie în timp. Fiecare colecție va fi puternic impregnată cu personalitatea creatorului și va reuși să transmită, cu siguranță, emoția, pasiunea și mesajele pe care designerul și-a dorit să ni le insufle. De la forme sau volume și până la culori sau concepte, totul va fi fără cusur, grație atenției cu care fiecare piesă este lucrată.” – Liliana Tempean, organizator Sibiu Fashion Days.

Sibiu Fashion Days se încheie și în acest an cu un moment muzical: sâmbătă, 16 iulie, DJ JayRaa va mixa live pe scena evenimentului pentru publicul prezent. Distracția se mută apoi la After-Party-ul Summer Breeze desfășurat la The Home of Backyard.

Organizator: APCF Heart

Detalii:  https://www.facebook.com/sibiufashiondays/

Email: [email protected] / Telefon: 0746 937 154

Eveniment co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus