Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

Foto Video. Violonistul Alexandru Tomescu a cântat Paganini pe Platoul Bucegilor, la 2.000 de metri altitudine

Foto Video. Violonistul Alexandru Tomescu a cântat Paganini pe Platoul Bucegilor, la 2.000 de metri altitudine

Alexandru Tomescu cu Vioara Stradivarius Elder-Voicu şi chitaristul Dragoş Ilie au încheiat sâmbătă ediţia a XV-a a Turneului Internaţional Stradivarius - "Paganini Magic" printr-un concert oferit publicului, în Munţii Bucegi, la o înălţime de peste 2.000 m.

Cele mai valoroase şi inspirate sonate ale lui Niccolo Paganini s-au auzit pentru prima dată, pe Vioara Stradivarius Elder-Voicu, Obiect de Patrimoniu Naţional în Munţii Bucegi, la o altitudine de 2025 m, platoul din faţa Cabanei Caraiman fiind transformat într-o adevărată sala de concerte în aer liber, spectatorii bucurându-se de muzică şi priveliştea superbă, transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

"PAGANINI MAGIC" - Turneului Internaţional Stradivarius - s-a desfăşurat în perioada 26 iunie-16 iulie 2022 şi a străbătut peste 4000 km, 13 localităţi din România şi Bucureşti, a adunat peste 10000 de oameni într-un număr de 16 concerte.

Şi în acest an, Turneul Internaţional Stradivarius a fost dedicat unei cauze de interes public- #Conectaţi la Muzică#Conectaţi la FapteBune, în sprijinul tinerilor artişti ucraineni afectaţi de război.

foto/video.facebook/AlexandruTomescuOficial

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus