Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Un frumos video al Poliției Sibiu ne arată cum să circulăm corect în giratoriul de la intersecția străzilor Coposu, Constituției și Hermann Oberth. Au fost refăcute marcajele

Un frumos video al Poliției Sibiu ne arată cum să circulăm corect în giratoriul de la intersecția străzilor Coposu, Constituției și Hermann Oberth. Au fost refăcute marcajele

Polițiștii sibieni au realizat un video prin care explică modificările aduse semnalizării rutiere în sensul giratoriu existent la intersecția străzilor Hermann Oberth, Constituției și Bulevardul Corneliu Coposu.

În imaginile de mai jos, inspectorul principal de poliție Ciprian Sava, din cadrul Biroului Rutier Sibiu, vă prezintă principalele reguli pe care conducătorii auto trebuie să le respecte atunci când circulă în acest sens giratoriu.

Astfel, s-a refăcut marcajul longitudinal, fiind create trei benzi de circulație și pe strada Hermann Oberth. Fiecare intrare în sensul giratoriu are acum trei benzi de circulație și fiecare ieșire câte două, explică Ciprian Sava.

Pe fiecare bandă de mers au fost aplicate marcaje care îi obligă pe conducătorii auto să circule numai în direcție indicată de acestea. 

Față de vechile marcaje au intervenit unele modificări. Acum, pe banda a treia a fost aplicat marcajul obligatoriu la stânga, față de vechea sistematizare care îți permitea să circuli și înainte.               

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Io

Acum 2 luni

Minutul 3:15 ce fain ne arata politia cum sa nu cedam prioritate celui din giratoriu
Raspunde

Ombl

Acum 2 luni

ai vrut tu sa fi destept, masina de politie circula cu girofaruri si ala i-a dat prioritate, foloseste ochii daca mintea nu te ajuta!
Raspunde

Adrian

Acum 2 luni

Vezi de treaba in teorie sta bine treaba dar sa vezi in practica de pe obligatoriu inainte o sa se faca dreapta de pe obligatoriu la dreapta o sa se faca inainte ca asa este romanu needucat si fara respect fata de cei din jurul lui....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Leonard

Acum 2 luni

Mai trebuie cosmetizate blocurile. Ar fi pacat sa nu dati culoarea Blocurilor respective ! Rosu, portocaliu, Turcuoaz, albastru , Mov , Galben. Toate vopsite ca sa schimbe odata pentru totdeauna culoarea si aspectul Sibiului . Ar fi frumos. De asemenea Blocurile de la Gara. Ar fi frumos .
Raspunde

Radu

Acum 2 luni

Hello, iar inventează poliția circulația în giratorii. Acele marcaje sunt inventate. Nicăieri în europa nu am găsit așa ceva. E o prostie, asta e lipsa educației. Toți stau in birou și inventează aberații. Nu e posibil așa ceva.
Raspunde

Robert

Acum 2 luni

oare daca se inspirau dupa: https://en.wikipedia.org/wiki/Roundabout#/media/File:Turborotonde.svg ?
Raspunde

Tot Robert

Acum 2 luni

Trecerile de pietoni de ce nu le vor fi retras ca sa incapa mai multe masini la "start" nu sa astepte pe ele?
Raspunde

M

Acum 2 luni

Poate ne explica domnii politisti de ce s-au complicat asa de mult. Era mai simpu sa fie doar 2 benzi in giratoriu, nu 3 cate sunt acuma. In loc sa inlature locurile cu risc de accidente din trafic, tocmai ce le-au creat. In momentul in care cel care circula in giratoriu pe banda 3, vrea sa treaca pe banda 2, trebuie sa se asigure. Stim toti cum se circula in momentul de fata in giratoriile din Sibiu(inca sunt destul de multi care merg drept, taind toate benzile). Daca erau doar 2 benzi, nu mai exista problema asta. Cei care intra in giratoriu din banda 1, sa poata face doar dreapta, in genul giratoriului de la teatru. Cand mergi de catre gara catre teatru, ai tot 3 benzi de intrare in giratoriu, iar in giratoriu ai doar 2 benzi, pentru ca cei care fac dreapta nu mai intra in giratoriu. Era mult mai simplu pentru toata lumea sa fi facut asa ... Poate le vine si mintea la cap domnilor politisti!
Raspunde

M

Acum 2 luni

@Redatia Turnul Sfatului, poate ii intrebati pe domnii politisti si de ce au trebuit sa inventeze un nou mod de a circula in sensurile giratorii din Sibiu, in loc sa pastreze un model deja existent, cum am spus mai sus de giratoriul de la teatru, cand intrii pe 3 benzi de catre gara, iar giratoriul are doar 2 benzi.
Raspunde

Potopea Stelian

Acum 3 săptămâni

Eu știu și asa am învățat la școală de șoferi pentru profesioniști acum 15 ani . Intr-o i tersectie se vor respecta urmatoarele: semafoarele,indicatoarele,și marcajele dacă nu sunt semafoare respectam indicatoarele dacă nu sunt nici indicatoarele atunci respectăm marcajele. Pai la noi în Sibiu în sensurile giratoriu sunt și indicatoarele cu sensul giratoriu și marcajele atunci ce respectăm marcajele s-au indicatoarele .părerea mea ca marcajele respective sunt marcajele de îndrumare nici decembrie de obligare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus