Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Bărbat rănit de un cablu de electricitate rupt de macaraua unei autoutilitare, în Apoldu de Sus

Bărbat rănit de un cablu de electricitate rupt de macaraua unei autoutilitare, în Apoldu de Sus

Un bărbat de 49 de ani a fost rănit de un cablu de electricitate rupt de macaraua unei autoutilitare. Accidentul s-a petrecut ieri, în Apoldu de Sus.

Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Covasna, a condus o autoutilitară prevăzută cu macara și, din cauza faptului că brațul macaralei era parțial ridicat, a agățat și rupt un cablu de electricitate aflat perpendicular față de partea carosabilă. În cădere, cablul l-a acroșat pe pietonul care se afla pe acostamentul drumului, care a suferit răni ușoare și nu a avut nevoie de internare.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii acestui accident.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus