Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Chindia – Hermannstadt 1-1. Sibienii sunt pe locul 4: ”Mă bucur pe jumătate, dacă și câștigam mă bucuram pe deplin”

Chindia – Hermannstadt 1-1. Sibienii sunt pe locul 4: ”Mă bucur pe jumătate, dacă și câștigam mă bucuram pe deplin”

AFC Hermannstadt a terminat la egalitate 1-1 primul meci în deplasare din actualul sezon al Ligii 1 de fotbal.

Scorul a rămas blocat din minutul 9. Sibienii au marcat primii, după ce au marcat în minutul 2 de către Alexandru Oroian. Jucătorul a  reacționat rapid la o minge respinsă de adversari în propriu careu și a marcat pe lângă portarul advers.

”Mă bucur pe jumătate, dacă și câștigam mă bucuram pe deplin. A fost un meci de luptă”, a declarat după meci sibianul Alexandru Oroian.

Târgoviștenii au egalat repede, în minutul 9, după ce Daniel Celea a înscris cu o lovitură de cap din interiorul careului, făcând imposibilă intervenția portarului Ivanov.

Pentru sibieni urmează două meciuri acasă, cu FC Botoșani, lunea viitoare, iar apoi, sâmbătă, 6 august, cu FC Voluntari.

AFC Hermannstadt ocupă locul 4 în clasament, după două etape, cu golaveraj pozitiv, 4-1.

Citește și: Discurs manifest după meci: ”S-au făcut două luni de când nu sunt plătit. Nu vreau să se ajungă în situația în care să spunem că la noi e bine așa, pentru că la alții e mai greu”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus