Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

VIDEO-Un sibian a aruncat o remorcă plină de gunoaie într-o zonă superbă, pe malul apei

VIDEO-Un sibian a aruncat o remorcă plină de gunoaie într-o zonă superbă, pe malul apei

Un bărbat în vârstă de 73 de ani, din localitatea Bradu, a fost filmat cum s-a dus să arunce o remorcă plină de gunoaie pe malul Oltului, într-o zonă superbă.

Imaginile au ajuns și la primăria Avrig, care are în administrare localitatea Bradu, reprezentanții instituției recunoscând persoana și amendând-o cu 2.500 de lei.

”I. V., de 73 de ani, locuiește în Bradu și, cu câteva zile în urmă, a fost filmat în timp ce descărca gunoi pe malul apei, dintr-un tractor cu remorcă. Brădeanul a primit o amendă de 2500 de lei, amenda maximă prevăzută în HCL 64/2019, pentru depozitarea deșeurilor pe malul apelor”, anunță reprezentanții primăriei Avrig.

În plus, oficialii primăriei îi încurajează pe toți cei care observă astfel de fapte să filmeze și să anunțe urgent Poliția Locală, astfel încât nimeni să nu scape nepedepsit, scopul declarat fiind de a scăpa definitiv de asemenea gesturi reprobabile.

”Ne bucurăm că cei care asistă la astfel de fapte, nu rămân indiferenți și ne trimit imaginile doveditoare. Astfel, vinovații pot fi sancționați în cel mai scurt timp”, mai transmit reprezentanții primăriei Avrig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1777

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Kokos

Acum 1 an

2500 lei e frectie! Legislatia permite si confiscarea tractorului , dar de unde curaj la Politia Locala?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus