Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Drumul de legătură între Roșia și Șelimbăr va fi modernizat cu finanțare primită prin „Anghel Saligny”

Drumul de legătură între Roșia și Șelimbăr va fi modernizat cu finanțare primită prin „Anghel Saligny”

Comuna Roșia, într-un proiect comun împreună cu Șelimbăr, a primit suma 12,66 milioane de lei pentru realizarea unui drum de legătură între cele două comune.

Finanțarea este obținută prin programul Anghel Saligny, iar ea se realizează prin A.D.I. "Zona Metropolitana Sibiu".

„Prin proiectul aprobat se va realiza un drum de legătură între satele Cașolț din comuna Roșia și Mohu din comuna Șelimbăr”, transmite David Ioan, primarul comunei Roșia.

Obiectivul proiectului constă în modernizarea şi asfaltarea drumului în lungime de 5500 m care va deservi cel puţin cei 33.000 de locuitori din cele două comunităţi locale facilitând accesul între ele şi înspre Municipiul Sibiu fără a mai fi nevoie să se ocolească pe drumurile judeţene/ naţionale.

Județul Sibiu a cerut 4,8 miliarde de lei, din cele 52 de miliarde de lei, totalul banilor alocați Programului Anghel Saligny, destinați infrastructurii. Din acești bani, județul nostru a primit doar 19,31%. Puțin peste 930 de milioane de lei.

Sursă foto: Facebook/Comuna Roșia

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus