Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Primăria Ocna Sibiului va construi un centru social pentru persoanele vârstnice

Primăria Ocna Sibiului va construi un centru social pentru persoanele vârstnice

Primăria Ocna Sibiului a decis construirea, în satul Topărcea, a unui centru de zi pentru persoanele vârstnice, cu o capacitate de cincizeci de locuri.

Construit pe fundația vechii școli din sat, pe o suprafață de 1200 metri pătrați, căminul va oferi servicii de asistență socială, îngrijiri medicale și mese calde vârstnicilor din localitate și împrejurimi.

Clădirea ce urmează să fie reabilitată este amplasată în imediata vecinătate a Bisericii Ortodoxe din satul Topârcea. Principalele obiective ale proiectului sunt reabilitarea, extinderea și schimbarea destinației clădirii în centru de zi, precum și înființarea unei unități de îngrijire la domiciliu.

„Prin dotările corespunzătoare se va facilita participarea persoanelor vârstnice cu dizabilități, la activități recreative și de integrare socială în cadrul centrului de zi. Prin semnarea contractelor de furnizare a produselor care vor face obiectul contractului se va asigura utilarea camerelor Centrului de servicii Ocna Sibiului cu aparatură electrocasnică, mobilier, echipament informatic, ustensile de grădinărit, veselă și aparate de gătit”, se arată în anunțul de atribuire al contractului de achiziții.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus