Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Sibiul, sub cod galben de furtună, până vineri. La munte este cod portocaliu

Sibiul, sub cod galben de furtună, până vineri. La munte este cod portocaliu

Întreg județul Sibiu se află de miercuri și până vineri sub un cod galben instabilitate atmosferică temporar accentuată, transmite Administrația Națională de Meteorologie. La munte avertizarea devine de tip portocaliu.

În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată în după-amiaza și seara zilei de miercuri (27 iulie), îndeosebi în centrul, estul țării și la munte, apoi din a doua parte a nopții de miercuri spre joi (27/28 iulie) și în sud-vest și sud.

Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii (viteze la rafală de peste 55...70 km/h) și grindină. Pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp. În extremitatea de sud a teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în după-amiaza zilei de joi (28 iulie) și în noaptea de joi spre vineri (28/29 iulie), precizează sursa citată.

În Carpații Meridionali și de Curbură vor fi perioade cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 40...60 l/mp.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus