Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Sibian prins în flagrant în timp ce încerca să vândă două detectoare de metale, fără autorizație de la poliție

Sibian prins în flagrant în timp ce încerca să vândă două detectoare de metale, fără autorizație de la poliție

Un sibian este cercetat penal după ce a încercat să vândă două detectoare de metale, online, neștiind că de fapt cumpărătorul este un polițist.

În fapt, la data de 27 iulie, în urma activităților specifice desfășurate de către specialiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, pe o platformă de comerț on-line a fost identificat un anunț privind oferirea spre vânzare a două detectoare de metale pentru suma de 800 euro, fără obţinerea autorizaţiei necesare, emisă de către Inspectoratul de Poliție al Judeţului Sibiu. Polițiștii sibieni au contactat vânzătorul - un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Șelimbăr - care le-a oferit spre vânzare cele două detectoare, precizându-le faptul că știe că vânzarea acestor bunuri este interzisă, însă se poate face un act de donație, eludând astfel prevederile legale în domeniul patrimoniului cultural național.

Polițiștii au confiscat cele două detectoare și au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vânzarea sau oferirea spre vânzare a detectoarelor de metale fără autorizație. Cercetările în acest dosar continuă.

foto: depositphotos

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus