Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Un tren regio a deraiat în Mureș după ce a lovit o vacă. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un tren regio a deraiat în Mureș după ce a lovit o vacă. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Un accident mai puțin obișnuit s-a petrecut sâmbătă dimineață în județul Mureș. Potrivit pompierilor din acest județ un tren regio a deraiat după ce a lovit o vacă. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

În această dimineață, în jurul orei 08:37, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au fost solicitați să intervină în cazul unui tren Regio, deraiat în urma coliziunii cu un animal, în localitatea Lăsău Mare, tranmsit cei de la ISU Mureș.

Potrivit acestora, în garniturile trenului nu se aflau persoane, în eveniment fiind implicate doar două persoane, conductorii trenului, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o drezină din parte operatorului economic de transport, în vederea repunerii trenului pe șine, iar împreună cu echipajul de descarcerare prezent la fața locului, respectiv un buldoexcavator din partea CLSU, s-a acționat pentru extragerea animalului decedat de sub garnitura trenului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Gicu

Acum 1 lună

Mai nou si ceea ce scrie pe locomotia se tine la secret? De ce blurati? Mare este paranoia!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus