Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Profanare de morminte în cimitirul Municipal din Sibiu. 5 persoane, surprinse de camerele de supraveghere, sunt căutate de polițiști

Profanare de morminte în cimitirul Municipal din Sibiu. 5 persoane, surprinse de camerele de supraveghere, sunt căutate de polițiști

Cinci persoane sunt căutate de polițiștii sibieni fiind bănuite că au vandalizat mai multe morminte din cimitirul Municipal din Sibiu. Aceștia au fost surprinși de camerele de luat vederi, imagini care au fost predate de Primărie investigatorilor.  

Incidentul s-a petrecut în iulie, între orele 8 și 11 seara, când 26 de monumente funerare au fost vandalizate. Au fost doborâte crucile și postamentele, fără a fi sparte. În zonă există camere de supraveghere, iar imaginile au fost predate polițiștilor de reprezentanții Primăriei 

"În data de 17 iulie 2022, în intervalul orar 20.00- 23.00, 26 de monumente funerare au fost vandalizate în Cimitirul Municipal Sibiu. Au fost doborâte crucile și postamentele acestor construcțiilor funerare, fără a fi sparte. 

Serviciul care administrează Cimitirul a sesizat Inspectoratul de Poliție Sibiu în data de 18 iulie, aceștia deschizând un dosar penal. În zonă există camere de luat vederi, iar imaginile au fost deja predate polițiștilor pentru a-i sprijini în identificarea celor 5 persoane care au comis distrugerile," spune Mirela Gligore, șef Serviciu Comunicare și Relații Externe a Primăriei Sibiu.

"Sectia nr. 1 Poliția Urbană Sibiu are în lucru dosarul penal privind infracțiunea de profanare de morminte, fiind efectuate cercetările specifice în vederea stabilirii autorului/autorilor și luarea măsurilor legale care se impun, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu," transmit și reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 1 lună

Erau satanisti?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus