Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Tânără de 22 de ani din județul Olt găsită decedată. Poliția suspectează că ar fi fost ucisă

Tânără de 22 de ani din județul Olt găsită decedată. Poliția suspectează că ar fi fost ucisă

O tânără de 22 de ani din Balş a fost găsită de fratele ei inconştientă în pat, ea nemaiputând fi salvată, iar în urma necropsiei poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunea de omor, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, citați de Agerpres.

"La data de 16 august 2022, în jurul orei 2,45, prin apel 112, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi de un cadru medical de pe ambulanţă cu privire la faptul că a preluat o pacientă din oraşul Balş, pe care a transportat-o la Spitalul Orăşenesc Balş, unde i se efectuează manevre de resuscitare. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Poliţiei Oraşului Balş, care din primele verificări au stabilit faptul că o tânără, în vârstă de 22 de ani, din oraşul Balş, ar fi fost găsită de fratele acesteia, în vârstă de 24 de ani, în locuinţă, pe pat, inconştientă şi cu sânge la gură", precizează sursa citată.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia. "La data de 17 august 2022, în urma activităţilor investigativ operative ale poliţiştilor şi în urma rezultatelor necropsiei, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt", mai precizează informarea transmisă de IPJ Olt. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

Muriti linistiti ca mafia MAI sta de priveghi. Vinovatul/vinovatii vor fi musamalizati in cel mai scurt timp. precum complicii crimelor de la Caracal, autorii asasinatului cu bomba de la Arad sau faptasii actelor teroriste de distrugere ''curatati de bube'' la recomandarea presedintelui Iohannis.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus