Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Hoț prins după ce s-a întors într-o casă din Sibiu din care furase deja 10.000 de lei

Hoț prins după ce s-a întors într-o casă din Sibiu din care furase deja 10.000 de lei

Un bărbat de 35 de ani din Mureș a fost reținut de poliție, după ce a furat 10.000 de lei dintr-o casă de pe strada Mirăslău din Sibiu, apoi s-a întors, o săptămână mai târziu, să vadă dacă mai are ce fura.

Bărbatul a fost reținut ieri, de polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu. În fapt, acesta este bănuit că, în 10 august, în jurul orei 11, ar fi intrat într-o locuință de pe strada Mirăslău, din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras suma de 10.000 de lei. În 18 august, în jurul orei 18, bărbatul ar fi pătruns în aceeași locuință, fugind în momentul în care a fost surprins de către proprietara apartamentului în timp ce scotocea printre bunuri.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 22 august, polițiștii sibieni l-au reținut pe suspectpentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1313

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus