Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Din Ibiza, la Sibiu: O nouă petrecere marca Backyard are loc în acest final de săptămână

Din Ibiza, la Sibiu: O nouă petrecere marca Backyard are loc în acest final de săptămână

Finalul de săptămână aduce la Backyard o nouă petrecere la care suntem invitați să ne distrăm.

Sezonul petrecerilor continuă sâmbătă, de la ora 20, atunci când Sebastian Drişcu, Alex Kennon și John Trend vor întreține atmosfera de distracție până dimineața. 

„Vara noastră este plină de surprize! Alex Kennon vine direct din Ibiza în Backyard. După ce a mixat în Ushuaia, Pacha, Destio și multe altele, este gata să ne ducă printr-o călătorie specială. Nu ratați acest eveniment unic”, transmit organizatorii evenimentului.

Cine vrea să participe la eveniment, trebuie să știe că prețul biletului în presale este 50 de lei. Bilete se pot cumpăra și de la intrare, prețul este 50 de lei până la ora 22, iar după ora 22 biletul costă 70 de lei. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0743 272 597.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus