Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Au început reducerile de final de sezon la Ocna Sibiului

Au început reducerile de final de sezon la Ocna Sibiului

Finalul de sezon aduce prețuri mai mici pentru cei care vor să facă o baie în lacurile sărate de la Ocna Sibiului.

Anul 2022 a adus la Ocna Sibiului mai puțini turiști față de 2021. Administratorul lacurilor, Ionuț Costea, a explicat pentru Turnul Sfatului că motivele pentru care lacurile au fost vizitate de mai puțini oameni au fost vremea și faptul că turiștii au ales să-și facă concediile în străinătate.

„Din păcate, anul acesta nu au fost turiști. Principalul motiv a fost vremea, am avut doar două weekend-uri cu soare, în care a fost și sâmbătă și duminică soare, în rest fie ploua duminica, fie ploua sâmbăta. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care nu a fost atât de multă lume cum ne așteptam. A fost un an mult mai slab, avem undeva la 60-70% din ce am avut anul trecut. Anul acesta oamenii au ieșit foarte mult în afara țării pentru concedii, lucru care nu s-a prea întâmplat anul trecut”, a spus Ionuț Costea, administratorul Lacurilor Naturale de la Ocna Sibiului, pentru Turnul Sfatului.

Prețuri mai mici

Din 29 august până în 4 septembrie, între orele 7 - 18, un adult va plăti 20 de lei, copiii cu vârsta mai mare de 10 ani vor plăti 10 lei, copiii sub 10 ani au acces gratuit, iar parcarea costă 10 lei. Între orele 18 - 20, un bilet pentru adult va costa 10 lei, parcarea rămâne 10 lei, iar copiii vor avea acces gratuit indiferent de vârsta pe care o au.

Din 5 până în 30 septembrie, un adult va plăti 15 lei, copiii au intrarea gratuită, iar parcarea va fi, de asemenea, gratuită.

Citește și: Lacurile de la Ocna Sibiului se deschid sâmbătă. Prețurile sunt reduse la jumătate

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

CitizenX

Acum 1 an

Pai haide sa vedem de ce nu sunt turisti: - zonele de plaja sunt mizerabile, sezlonguri rupte, te coci in soare pentru ca sunt foarte putine umbrele - dusurile sunt ca de obicei, reci - terase cu muzica la maxim fie ca vrei sau nu - mizerie la terase, cosuri de gunoi ici si colo si care dau pe afara - intrarile in lacuri ca de obicei putine, nimeni nu a tinut cont ca sunt foarte multi oameni (in special pensionari) care nu pot inota sau sa-si mentina echilibrul in apa sarata si care de nevoie stau ciorchine pe scari pentru ca nu au alta varianta - sambata trecuta (27.08) pluteau excremente umane !?!? in apa (o fi apa sarata dar nici asa) - preturile relativ mari pentru conditiile oferite. - toalete putine, faci baie intr-o hazna de fapt (vezi comentariul de mai sus) Cu toate ca s-au facut ceva investitii in ultimii ani, nu a fost aplicata o strategie de a moderniza cu adevarat zona lacurilor. S-au construit niste terase extrem de urate, al caror scop e de fapt jecmanirea clientilor si nu oferirea unor servicii decente si care blocheaza zonele de plaja. Toaletele sunt putine si destul de mizerabile ( aici e si vina clientilor). Intrarile in lacuri sunt prost gandite, serviciile per total sunt proaste!
Raspunde

Ha

Acum 1 an

Se pare ca-i fost acolo acum mulți ani.Anul ăsta sigur,nu,din ce ai înșirat sunt de acord doar cu întrările/ieșirile din lacuri care sunt tixite cu oameni în vârstă. O zi bună!

Raspunde

Silviu

Acum 1 an

”Din 29 august până în 4 septembrie, intre orele 18 - 20, parcarea rămâne 10 lei” - hai ca asta-i chiar n********. Mai ca se intuneca si voi vreti bani de parcare?!?

Raspunde

Sibian patriot

Acum 1 an

Ocna Sibiului este cunoscuta in toata lumea datorita "crocodililor" maronii care plutesc, proveniti de la mici si ciorba de burta de proasta calitate! Puterea terapeutica a acestor obiecte plutitoare maronii de 5-10 cm este binefacatoare!
Raspunde

Adina

Acum 1 an

Nu este umbra, asta e motivul pentru care noi am renuntat sa mai mergem. Decat sa ne intoarcem acasa cu insolatie... Daca nu puteti planta copaci, macar construiti niste structuri simple de lemn cu acoperis peste toata suprafata de "plaja", cine nu vrea umbra se poate duce mai incolo sa se bronzeze. In afara de asta intrarea in lac e problematica ....
Raspunde

Namolul maroniu

Acum 1 an

Pai cum, bai nu au fost turisti? Pai nu scriati weekend de weekend aproape, ca la Ocna e full, sunt miliarde de turisti?
Raspunde

Ada

Acum 1 an

Nu sunt turiști pentru că e scumpă intrarea și pentru nu sunt condiții decente acolo. Investițiile s-au făcut din fonduri europene iar voi vreți să faceți profit și să luați pielea de pe oameni daca se poate. Sunt lacuri naturale, voi ați făcut niște scări și pus ceva terase și vreți bani multi la intrare. Nici plătită nu m-aș mai duce acolo.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Turistii aleg strainatatea pentru locatii linistite, oneste si civilizate, nu haznaua Romania. Pana si unii angajati din conducerea Ana Hotels, patronata scriitorul puscarias George Copos, recunosc ca isi fac concediile numai in strainatate pentru liniste, onestitate si civilizatie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus