Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Mamă cu trei copii, rămasă pe drumuri după ce casa a fost incendiată de un pompier. Sibianca are nevoie de sprijinul comunității

Mamă cu trei copii, rămasă pe drumuri după ce casa a fost incendiată de un pompier. Sibianca are nevoie de sprijinul comunității

Un strigăt de ajutor a fost lansat pe paginile de socializare pentru o mamă a trei copii care a rămas fără locuință după ce casa i-a fost incendiată de un pompier angajat la ISU Sibiu. Familia are acum nevoie de sprijin pentru a-și putea reveni din drama pe care o trăiește. Postarea a fost făcută de o femeie cu suflet care i-a cazat la ea și care îi ajută să meargă înainte.

Citește și: „Incendiu la o casă din Șura Mare. Focul a fost pus intenționat”

Dragi prieteni o familie are nevoie de ajutorul nostru. Acum, când majoritatea copiilor își pregătesc cele necesare pentru începutul școlii, trei copii și-au adunat ce a mai rămas în urma unui incendiu care le-a ars casa. Dragoș, Daria și Mara caută prin sacii de lucruri recuperate și afumate să vadă ce se mai poate folosi. Momentan stau la noi dar pe termen scurt vor căuta o chirie unde vor încerca să depășească momentul.”

Așa începe apelul lansat pe o pagină de socializare și scris de sibianca care a decis să le întindă prima o mână de ajutor. Aceasta povestește că pompierul a incendiat casa pentru a se răzbuna după ce mama copiilor s-a despărțit de el.

Citește și: „Pompier sibian prins că a dat foc intenționat unei case. Două ore s-au luptat colegii cu flăcările”

„Un individ care trebuia să se lupte cu focul pentru a salva vieți a fost cel care a pus focul pentru a se răzbuna pe o mama divorțată cu trei copii pentru că s-a despărțit de el. Este halucinant dar este crunta realitate pe care o trăiesc acești copii alături de mama lor. Au nevoie de sprijin financiar pentru a avea tot ce le trebuie pentru începutul de an școlar și pentru a ne asigura că vor trece peste iarnă. Lucruri materiale nu prea ajută în acest moment deoarece nu au unde să le ducă”, mai scrie sibianca.

Primii oameni cu suflet au reacționat

Până acum apelul ei a avut un ecou și un om cu suflet mare le-a cumpărat copiilor tot ce au nevoie pentru școală.  

Citește și: „A fost arestat pompierul sibian care a dat foc intenționat unei case”

„Un om frumos a fost astăzi cu ei și le-a cumpărat ce au nevoie pentru începutul de an școlar. Am reușit să sortăm hainele recuperate și încălțămintea și să spălăm majoritatea, dar până nu vor găsi un loc în care să se mute, să se liniștească și să vadă exact ce au și ce ar mai avea nevoie nu pot spune punctual ce trebuie. Au început, cu ajutorul oamenilor frumoși, să se strângă și bani. Mai este încă nevoie, urgențele fiind asigurarea plății chiriei măcar pe câteva luni și refacerea acoperișului pentru a nu se deteriora structura casei peste toamnă și iarnă. Mai departe vom vedea ce se va face cu casa în funcție de cum se vor derula lucrurile”, este actualizarea făcută la prima postare.

Cum poate fi ajutată: 

Oricine are posibilitatea să ajute, cu cât de puțin poate și să nu lase această familie la greu o poate face folosind datele de mai jos:

IBAN: RO69INGB0000999904457983

Titular cont: Elena Mirela Popica

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

http://revolut.me/elenamq6u3

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 4 săptămâni

Sunt multe mame care si-au pierdut casele sau copiii datorita t******** ISU.

Raspunde

Unsibian

Acum 3 săptămâni

Ajutăm, ajutăm dar dânsa se ajută cu o asigurare de locuință?
Raspunde

Emil

Acum 3 săptămâni

Nicio asigurare nu despăgubește distrugerile prin acte teroriste sau cu avize/autorizatii de securitate la incendii false.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus