Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Trei componenți ai echipei de Cupa Davis joacă astăzi la Sibiu Open

Trei componenți ai echipei de Cupa Davis joacă astăzi la Sibiu Open

Echipa de Cupa Davis a României joacă astăzi în primul tur al turneului ATP Challenger Sibiu Open. Marius Copil, Nicholas Ionel și Victor Cornea vor juca astăzi meciurile de simplu. 

Primul dintre ei este Marius Copil, care va juca în jur de ora 12, pe terenul central al clubului, împotriva maghiarului Mate Valkusz. Marius Copil a primit un wild-card din partea directorului turneului pentru a participa pe tabloul de simplu al turneului ATP Challenger.

Meciul lui Marius Copil este urmat de cel pe care îl va juca Nicholas Ionel, împotriva favoritului 7, belgianul Kimmer Coppejans. Ionel este, în acest moment, principala rachetă a naționalei de tenis a României. Singurul punct din confruntarea cu Slovacia, ce a avut loc săptămâna trecută la Bratislava, a fost adus de el.

Cornea, cu șanse la Australian Open

Cel de-al treilea component al echipei de Cupa Davis a României care joacă astăzi pe centralul de la Tenis Club Pamira este sibianul Victor Cornea. Și el a intrat pe tabloul de simplu cu ajutorul unui wild-card și va da piept cu Lukas Klein, același adversar pe care l-a avut în meciul de dublu împotriva Slovaciei, si o mare oportunitate de revanșă pentru Victor!

Printre favoriții turneului de dublu, Victor Cornea are imensa șansă de a câștiga turneul de la Sibiu și a strânge punctele necesare pentru a deveni primul sibian care joacă la un turneu de Grand Slam, la Australian Open. La dublu, Victor face pereche cu un jucător foarte experimentat, cehul Zdenek Kolar.

Dima încearcă să repete performanța din 2018

Campionul din 2018, Dragoș Dima, joacă și el astăzi, în jurul orei 14, pe terenul 5 al complexului. Ca și în anul în care a câștigat Sibiu Open, Dima a primit un wild-card din partea turneului și poate arăta, de ce nu, că istoria se poate repeta. Și Filip Cristian Jianu joacă astăzi, de la ora 12, tot pe terenul 5, împotriva ucrainianului Georgii Kravchenko, jucător venit din calificări.

Nu în ultimul rând, ziua de astăzi va fi deschisă pe arena centrală, de la ora 10:30, chiar de principalul favorit al turneului, argentinianul Federico Coria, cel care în urmă cu doar două săptămâni juca în fața a 20.000 de spectatori pe cea mai mare arenă de tenis din lume, Arthur Ashe Stadium din New York, în turul 2 al ultimului turneu de Grand Șlam al anului, împotriva actualului nr 1 mondial, spaniolul Carlos Alcaraz!

Citește și: Federico Coria, principalul favorit la Sibiu Open

Federico Coria joacă la Sibiu Open

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus